VIDEO: Există un tunel sub Nistru? Vezi ce le spune un arheolog elevilor soroceni…

0
564

Elevii din raionul Soroca, participanți la tabăra “E-vacanța” organizată de Direcția Învățământ Soroca, au avut parte de o întâlnire online cu istoricul și arheologul Sergiu Musteață. Activitatea sub genericul “Astă vară la Soroca” a fost o punte de legătură pentru elevi și istoric, care a răspuns la fiecare întrebare a micilor curioși. 

La întâlnirea online de pe platforma Zoom, unde au participat elevi și profesori din raionul Soroca, invitatul a vorbit despre istorie, arheologice, comori descoperite, lucrul pe timp de pandemie și alte subiecte care i-a interesat pe elevi. Vă recomandăm să priviți înregistrarea și să vedeți discuția dintre elevi și istoricul Sergiu Musteață.

Vineri, 10 iulie, urmează o nouă discuție, de această dată cu Natalia Grîu, Secretar de Stat de la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Amintim că anterior elevii din raionul Soroca au discutat cu Ion Lazarenco, concetățeanul nostru care nu s-a limitat să înoate doar în Nistru, ci a cutezat să înfrunte ore în șir mările și oceanele. 

VIDEO: Elevii soroceni au discutat cu unul dintre cei mai buni înotători ai lumii

Articolul precedentAsociația Obștească ,,Angelus Soroca”  mulțumește, dar…are și o rugăminte 
Articolul următorMilitari din România și Republica Moldova, antrenament comun
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.