VIDEO: Câte albini trăiesc într-un stup? Vezi ce le spune un apicultor elevilor soroceni…

0
480

Elevii din raionul Soroca, participanți la tabăra „E-vacanța” organizată de Direcția Învățământ Soroca, au avut de această dată o întâlnire online cu apicultorul Efim Cazac, din Hristici. Activitatea sub genericul „Astă vară la Soroca” este o punte de legătură pentru elevii soroceni și diverse persoane, specialiști în domeniile lor. 

La întâlnirea online de pe platforma Zoom, unde au participat elevi și profesori din raionul Soroca, invitatul a vorbit despre albini, miere și stupi, răspunzând la întrebările micilor curioși. Vă recomandăm să priviți înregistrarea și să vedeți discuția dintre elevi și apicultorul Efim Cazac.

Vineri, 24 iulie, urmează o nouă discuție, de această dată cu visurolog român Mihnea Boștină. Amintim că anterior elevii din raionul Soroca au discutat cu înotătorul Ion Lazarenco, arheologul Sergiu Musteață și Secretarul de Stat de la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Natalia Grîu.

Articolul precedentVIDEO / CÂNTECELE SOROCII: Angela Ciumac şi formaţia „Ecou” – Astă vară la Soroca
Articolul următorRecoltarea la Soroca se apropie de final, cu roade mult mai mici decât cele din anii precedenți
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.