VIDEO: Există un tunel sub Nistru? Vezi ce le spune un arheolog elevilor soroceni…

0
560

Elevii din raionul Soroca, participanți la tabăra „E-vacanța” organizată de Direcția Învățământ Soroca, au avut parte de o întâlnire online cu istoricul și arheologul Sergiu Musteață. Activitatea sub genericul „Astă vară la Soroca” a fost o punte de legătură pentru elevi și istoric, care a răspuns la fiecare întrebare a micilor curioși. 

La întâlnirea online de pe platforma Zoom, unde au participat elevi și profesori din raionul Soroca, invitatul a vorbit despre istorie, arheologice, comori descoperite, lucrul pe timp de pandemie și alte subiecte care i-a interesat pe elevi. Vă recomandăm să priviți înregistrarea și să vedeți discuția dintre elevi și istoricul Sergiu Musteață.

Vineri, 10 iulie, urmează o nouă discuție, de această dată cu Natalia Grîu, Secretar de Stat de la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Amintim că anterior elevii din raionul Soroca au discutat cu Ion Lazarenco, concetățeanul nostru care nu s-a limitat să înoate doar în Nistru, ci a cutezat să înfrunte ore în șir mările și oceanele. 

VIDEO: Elevii soroceni au discutat cu unul dintre cei mai buni înotători ai lumii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.