(VIDEO) Apele au făcut iarăși ravagii între satele Slobozia-Cremene și Slobozia-Vărăncău

1
5372

Ploaia de astăzi a reușit să spele drumul dintre satele Slobozia-Cremene și Slobozia-Vărăncău. Acest lucru de fapt nu este o noutate, căci se întâmplă tradițional după unele ploi ceva mai măricele. 

O secvență video cu urmările ploii a fost postată pe Facebook de o soroceancă, cu următorul mesaj: „Mulțumim dragă conducere de așa condiții promise…!!! Slobozia-Vărăncău!!! Și așa de fiecare dată cum plouă, poate ne promiteți consătenilor și o barcă pe acest drum!”. 

Primarul comunei Vărăncău, Petru Boțoc ne-a spus că a văzut secvențele video și este ceva obișnuit după ploi în această zonă. „Drumul este al Consiliului Raional Soroca, o simplă reparație la el nu ajută. La fiecare râpă de unde vine apa din dealurile astea ale noastre trebuie de făcut podețuri după tehnologiile care sunt, și doar astfel se va rezolva problema. Noi mâine vom face ordine acolo, dar la următoarea ploaie tot așa va fi. Vrem sau nu, apa vine la vale și aduce totul cu ea.”

Președintele Raionului Soroca, Veaceslav Rusnac ne-a declarat că pentru anul 2020 au fost planificați bani pentru reparația „în variantă albă” a unor porțiuni mai rele de pe acest sector de drum. Deocamdată în bugetul raional nu sunt planificați bani pentru reparația capitală a acestui drum cu construirea podețurilor necesare.

Articolul precedentInspectoratul de Poliție Soroca are un nou șef
Articolul următorCoronavirus nu cedează: +375 cazuri noi de infectare în republică, inclusiv în raionul Soroca
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.