VIDEO: Alarmă falsă! Iată cine sunt băieții cărora “le încurcau” ghiveciurile din fața Cetății Soroca

0
2972

UPDATE: Tinerii din imagine sunt reprezentanții Consiliului Local al Tinerilor, ne-a scris Robert Gatman, Președintele Consiliului Local al Tinerilor. “Am cerut voie de la primărie să mut ghiveciurile pentru a organiza cursa de ciclism, ghiveciurile au fost puse la loc după activitatea dată”. 

În ultimele săptămâni persoane necunoscute mută tot mai des mobilierul urban din municipiul Soroca. Unii o fac noaptea, alții ziua în văzul tuturor. La fel s-a întâmplat și cu ghiveciurile cu flori din fața cetății, care pe lângă aspectul estetic împiedică transportul să circule în zona pietonală a Nistrului. 

Am făcut rost de la Primăria Municipiului Soroca de înregistrările video de la camerele de supraveghere din acea zonă, în care să văd doi tineri cărora nu știm de ce le-au încurcat acele ghiveciuri. 

https://youtu.be/zku6i3-g7Tk

Autoritățile locale îndeamnă cetățenii care recunosc persoanele din imagine să anunțe poliția la numerele de telefon 0 (230) 2-36-02 sau 069942555. Amintim că Inspectoratul de Poliție Soroca este pe urmele celor care au răsturnat recent și bolarzii stradali de pe cheiul Nistrului. Polițiștii s-au autosesizat și urmează să verifice imaginile video de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul.


Articolul precedentVin alegerile. Ajutorul unic pentru pensionari a s-a mărit de la 700 la 900 lei.
Articolul următorDin 1 septembrie, dezbaterile politice au revenit la TVR MOLDOVA
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.