Vezi unde poți merge cu Certificatul național de vaccinare

0
339

  Certificatul de vaccinare, eliberat de autoritățile de la Chișinău dau posibilitatea ca cetățenii moldoveni să viziteze nestingherit unele țări. Recent, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a publicat un document, în care sunt prezentate informații cu redefrință la starea de urgență, restricții de intrare, categoriile exceptate, prevederi privind tranzitul, măsuri pe plan intern și alte informații utile și surse oficiale de documentare.

   Astfel, iată unde puteți călători avțnd cu sine Certificatul național de vaccinare:

  • Recunoașterea reciprocă: Ucraina, Ungaria, Georgia, Turcia, Muntenegru, Kazahstan, Turkmenistan, Belarus sunt țările cu care Republica Moldova a convenit în plan bilateral, prin schimb de note, recunoașterea reciprocă a certificatelor naționale de vaccinare.
  • Recunoașterea unilaterală: Au anunțat despre recunoașterea unilaterală a certificatelor de vaccinare eliberate de autoritățile Republicii Moldova, care sunt conforme cu standardele Organizației Mondiale a Sănătății și a Uniunii Europene, următoarele țări: Bulgaria, Regatul Spaniei, România, San Marino, Estonia, Grecia, Germania, Lituania, Austria, Croația, Slovacia, Slovenia, Elveția, Finlanda, Bosnia și Herțegovina, Irlanda, Danemarca, Serbia, Franța.

Articolul precedentPortret de bibliotecar: EUGENIA ORGHEAN
Articolul următorAstăzi, 376 noi cazuri de infectare, dintre care 324 în rândul persoanelor nevaccinate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.