Veaceslav Cebotarean, inspector principal la Postul Vamal Soroca, a fost decorat cu Medalia Meritul Civic

0
166

Mai mulți angajați SIS și vameși au fost decorați cu distincții de stat. Decretele privind conferirea de distincții vor fi publicate în numărul de mâine al Monitorului Oficial, comunică MOLDPRES.

 Primul decret vizează conferirea de distincții de stat unor colaboratori ai Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Conform documentului, ordinile se oferă pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, contribuție la asigurarea securității statului și înalt profesionalism. Numele persoanelor care au obținut ordinul „Credinţă Patriei”, ordinul „Gloria Muncii” și medalia „Meritul Militar” sunt incluse într-o anexă care este secretă.

 Tot prin decret prezidențial au fost decorați pentru merite în asigurarea securității economice a statului și contribuție la perfecţionarea controlului vamal, un grup de vameși. Astfel, cu ordinul „Credință Patriei” clasa III a fost distins Vladimir Cebanenco – șef adjunct al Biroului Vamal Centru. Cu ordinul „Gloria Muncii” a fost decorat Vasile Plăcintă – inspector principal la Postul Vamal Chișinău, Ludmila Goncear – șefă de secție în Aparatul Central al Serviciului Vamal și Veaceslav Surucean – inspector principal la Postul Vamal Tudora.

 Medalia „Meritul Civic” a fost oferită lui Veaceslav Cebotărean – inspector principal la Postul Vamal Soroca, Liliei Lupu – inspector principal la Postul Vamal  Otaci și lui Nicolae Mîndrescu – inspector principal la Postul Vamal Vulcănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.