Vârsta de pensionare: De la A la Z / VIDEO

0
293

Poate una din cele mai mediatizate și, într-un fel, controversate, teme care a fost în gura moldovenilor, în ultima vreme, a fost votarea de către legislativ a legii care prevede majorarea vârstei de pensionare. Altfel, explicabil aceste lucru or, pe de-o parte fosta guvernare, care micșorase vârsta de pensionare o făcuse în scopuri populiste, iar pe de altă parte – una este când cineva își dă/promite ceva și alta estă când acel ceva…

Redacția noastră nu putea rămâne în afara „fenomenului” și a inițiat o dezbatere la temă, cu participarea doamnei Ludmila Dolghii, șefă adjunctă la Casa Teritorială de Asigurări Sociale Soroca și domnului Segiu Gânga, profesor-pensionar, reprezentant al societății civile. Vizionare plăcută:

 Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

 

 

 


Articolul precedentO menajeră din Soroca este bănuită că ar fi furat bunuri și bani în sumă de peste 200 mii de lei / VIDEO
Articolul următorCOVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 15.12.2021- 16.12.2021 / INFORGRAFIC
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.