Uzina soroceană Hidroinpex SA este gata să producă mini Stații de epurare. Au apărut deja și primii cumpărători / VIDEO

0
369

  Recent, la uzina Hidroinpex SA din Soroca a avut loc prezentarea unei mini stații de epurare, produsă după o tehnologie turcească. Aceasta a fost achiziționată de un agent economic din Soroca, care a venit cu ideea ca astfel de instalații să fie realizate de agentul economic sorocean.

Despre însemnătatea acestei prezentări vorbește faptul că, la eveniment au participat oameni de afaceri din RM și Turcia, dar și reprezentanți ai producătorului de mini Stații de epurare din Turcia.

După acest eveniment „carul s-a urnit din loc” și au apărut deja primii doritori de a achiziționa astfel de mini stații. Despre aceasta și despre alte informații la temă vă propunem să auziți în cadrul emisiunii „Observatorul”, la care au fost invitați Alexandru Cimbriciuc, directorul firmei CIUAN PU, Grigore Plocinschi, directorul Hidropinpe SA și Valentina Jamba, președinta Asociației Obștești „Eco-Sor”.

   Vizionare plăcută!

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilorproiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.