Una caldă și alta rece: sorocenii câștigă și păstrează poziția de lider, iar echipele din Visoca pierd puncte prețioase

0
374
imagine: https://fmf.md/noutate/5411/arf-ialoveni-detinatoarea-cupei-republicii-moldova-la-fotbal-amator

Început perfect de campionat pentru sorocenii de la Inter – după trei etape elevii lui Marin Russu au câștigat maximum de puncte și s-au instalat confortabil în fotoliul de lider. Ce-i drept, meciul din etapa a III-a a fost unul mai greu decât se aștepta, dar ce mai contează acest lucru – importantă este victoria. Golul victorie a fost marcat de Andrei Vlas, în repriza secundă.

De altfel, echipa care pentru prima dată participă în Campionatul Republicii Moldova, „Vulturii Cutezători” din orașul Sângerei, și-au „vândut scump pielea” sorocenilor, gazdele marcând un singur gol, dar și acela contestat vehement de oaspeți. Asistând la acest meci pot spune, iar alți microbiști o să-mi dea dreptate, că nu prea țin mintea un arbitraj atât de slab a centralului și a unuia din tușieri.(Îmi cer scuze că nu scriu și care este numele acestor arbitri, fiindcă „crainicul” stadionului, același Marin Russu, de data aceasta s-a limitat doar la funcția de antrenor și cei prezenți așa și n-au mai aflat care sunt componențele echipelor și alte date tehnice ale partidei). Până la urmă, a câștigat echipa care a fost mai bună…

Cu părere de rău, nu la fel de buna a fost și rezultatul obținut de echipa EFA care, surprizător, a fost învinsă acasă de o altă debutantă, FC Țarigrad, cu un scor care nu reflectă situația din teren. La visoceni a marcat Vitalie Scorpan, iar la oaspeți cele trei goluri au fost marcate de Roman Leșco, un nume cunoscut amatorilor de fotbal soroceni. Păcat de această înfrângere or, în etapa trecută echipa a arătat un joc frumos și rezultativ, în compania rivalei de la FC Visoca. Nu este cazul, însă, să facem un capăt de țară – astfel de accidente se întâmplă și la case mai mari. Pe de altă parte, se înrăutățește situația fotbaliștilor de la FC Viscoa care, după victoria din prima etapă, a suferit două înfrângeri usturătoare, primind în propria poartă 9 (!) goluri.

Iată și rezultatele tehnice ale etapei: FC GRĂNICERUL-FC VISOCA: 4-0; FC EDINEȚ-LOCOMOTIVA OCNIȚA: 1-0; FC PEPENI-FC OLIMPIA: 5-4; FC INTER-VULTURII CUTEZĂTORI: 1-0; EFA-FC ȚARIGRAD: 1-3.

Clasamentul la zi se prezintă astfel:

ECHIPA MECIURI VICTORII EGALITATI INFRINGERI GOLAVERAJ PUNCTE
FC Inter FC INTER 3 3 0 0 9-4 9
FC Edineț FC GRĂNICERUL 3 2 1 0 9-2 7
FC Țarigrad FC EDINEȚ 2 2 0 9 3-1 6
GrănicerulȚARIGRADL 3 2 0 1 7-5 6
Iskra ISKRA 1 1 0 0 3-0 3
EFA Visoca EFA VISOCA 3 1 0 2 7-8 3
FC Sîngerei FC SÎNGEREI 2 1 0 1 4-3 3
Vulturii Cutezători VULTURII CUTEZĂTORI 3 1 0 2 7-7 3
FC Olimpia FC OLIMPIA 3 1 0 2 6-7 3
10 FC Visoca FC PEPENI
3 1 0 2 8-11 3
11 FC Pepeni FC VISOCA 3 1 0 2 3-9 3
12 Locomotiva Ocnița LOCOMOTIVA OCNIȚA 3 0 1 2 0-4 1
13 CF Râșcani CF RÂȘCANI 2 0 0 2 3-8 0

 

În etapa a patra, FC Inter are meci în deplasare, la Bălți, cu echipa care marchează mult, dar la fel de multe goluri primește și în propria poartă. FC Visoca joacă la Soroca, cu FC Țarigrad și are o șansă bună să-i răsbune pe consătenii de la EFA. Aceștia din urmă joacă în deplasare, cu Vulturii Cutezători și, cu siguranță, vor face tot ca să fie uitat eșecul din etapa curentă. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.