Un adolescent din Soroca este cercetat penal după ce ar fi jefuit aseară un bărbat

0
579

În seara de 23 mai, un adolescent de 17 ani ar fi sustras în mod deschis din buzunarul unui bărbat din raionul Soroca, o sumă de 3000 lei. Victima de 37 de ani, aflându-se pe o stradă din orașul Soroca, în timp ce a fost aplicată asupra sa violența, de către o persoană necunoscută, i-au fost sustrași în mod deschis din buzunarul blugilor, mijloace bănești, după care a fugit într-o direcție necunoscută, anunță Inspectoratul de Poliție Soroca.

Urmare măsurilor investigative întreprinse de polițiști, la scurt timp tânărul a fost identificat și escortat la Inspectoratul de Poliție Soroca. “În cadrul audierilor, suspectul, originar din Soroca, și-a recunoscut vina, iar banii însușiți au fost depistați și ridicați. Anterior, tânărul nu a mai fost atras la răspundere pentru astfel de cazuri. Acesta este cercetat în libertate.
Pe caz a fost inițiat un dosar penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor” ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Dacă va fi găsit vinovat, conform legii penale, suspectul riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 lei.

sursa: Inspectoratul de Poliție Soroca

Articolul precedentIgor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. A fost reținut și cumnatul lui, Petru Merineanu.
Articolul următorCOVID-ul încă nu a „plecat” – 263 cazuri de infectare și 16 decese au fost înregistrate, în ultima săptămână
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.