Un adolescent din Soroca este cercetat penal după ce ar fi jefuit aseară un bărbat

0
566

În seara de 23 mai, un adolescent de 17 ani ar fi sustras în mod deschis din buzunarul unui bărbat din raionul Soroca, o sumă de 3000 lei. Victima de 37 de ani, aflându-se pe o stradă din orașul Soroca, în timp ce a fost aplicată asupra sa violența, de către o persoană necunoscută, i-au fost sustrași în mod deschis din buzunarul blugilor, mijloace bănești, după care a fugit într-o direcție necunoscută, anunță Inspectoratul de Poliție Soroca.

Urmare măsurilor investigative întreprinse de polițiști, la scurt timp tânărul a fost identificat și escortat la Inspectoratul de Poliție Soroca. „În cadrul audierilor, suspectul, originar din Soroca, și-a recunoscut vina, iar banii însușiți au fost depistați și ridicați. Anterior, tânărul nu a mai fost atras la răspundere pentru astfel de cazuri. Acesta este cercetat în libertate.
Pe caz a fost inițiat un dosar penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor” ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Dacă va fi găsit vinovat, conform legii penale, suspectul riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 lei.

sursa: Inspectoratul de Poliție Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.