Un acordeon nou și 10 mii de lei pentru Anișoara ca să-și urmeze visul / VIDEO

0
2036

Anișoara Cojocari, eleva despre care scriam săptămâna trecută că a avut o surpriză de zile mari, a primit la acea vizită un acordeon nou (căci cel vechi era defectat) și 10 mii de lei de la Ion Lozovan, Directorul Centrului medical Premium Diagnostics. Acesta împreună cu Anatolie Melnic, Nicolae Botgros, Corneliu, Cristi și alți Lăutari au transformat o zi obișnuită de școală într-o sărbătoare cu hore ca la hram.

“Mulțumesc tuturor care mi-au făcut acest cadou. Atunci aveam emoții neașteptate, eram foarte bucuroasă și nu credeam că mi se întâmplă chiar mie aceasta. A fost o experiență de neuitat, mai ales când am văzut că intră și “Lăutarii”. Eu promit să cânt în continuare și că îmi voi urma visul” ne-a spus Anișoara.

Clinica a postat pe pagina ei de Facebook video-ul de la acea surpriză în care au fost surprinse cele mai interesante momente.

Amintim că Anișoara Cojocari, o elevă din clasa a VII-a de la Gimnaziul din satul Schineni a avut recent parte de o surpriză deosebită. Aceasta a fost provocată să facă parte din primul proiect “Mergi cu mine” din anul 2024, pus la cale de omul de televiziune Anatolie Melnic. Totul a început când Lilia Pocitari, directoarea Gimnaziului din Schineni, i-a scris lui Anatolie Melnic, în legătură cu cazul unei fetițe din sat. Ea dorea să abandoneze muzica pe motiv că familia nu-și poate permite un acordeon, iar cu cel vechi la care studia, mai mult o încurca decât o ajuta.

Articolul precedentÎn instituțiile învățământ general din Republica Moldova va fi desfășurată Săptămâna Europeană, în perioada 5-9 februarie
Articolul următorÎnmatricularea în instituția de învățământ NU poate fi condiționată de plăți formale sau informale
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.