Anișoara din Schineni a trecut testul pe care nu-l va uita niciodată: Anatolie Melnic, Nicolae Botgros, Corneliu, Cristi și alți Lăutari au întregit surpriza / VIDEO

0
9487

Anișoara Cojocari, o elevă din clasa a VII-a de la Gimnaziul din satul Schineni a avut astăzi parte de o surpriză deosebită. Aceasta a fost provocată să facă parte din primul proiect “Mergi cu mine” din anul 2024, pus la cale de omul de televiziune Anatolie Melnic și echipa de la ProTV Chișinău.

Totul a început când Lilia Pocitari, directoarea Gimnaziului din Schineni, i-a scris lui Anatolie Melnic, în legătură cu cazul unei fetițe din sat. Ea dorea să abandoneze muzica pe motiv că familia nu-și poate permite un acordeon, iar cu cel vechi la care studia, mai mult o încurca decât o ajuta.

Cum a decurs totul, de ce s-au schimbat planurile și care a fost rolul “Lăutarilor” conduși de Maestrul Nicolae Botgros, Anatolie Melnic ne-a spus că vom afla luni.

Articolul precedentAstăzi a încetat să mai bată inima fostului Prefect de Soroca, Serghei Surdu
Articolul următorElevii de la Liceul “Petru Rareș” învață cum să evalueze corect informațiile
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.