Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
44

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7:11 mii tone de mere riscă să se strice în raionul Soroca, producătorii de fructe și procesatorii bat alarma / VIDEO  , cu 921 vizualizări.

La Consiliul Raional Soroca a avut loc o ședință cu producătorii și procesatorii de fructe din raionul Soroca. La întrunire s-a discutat despre problemele agricultorilor, și în special s-a menționat că în frigiderele din raionul Soroca sunt peste 11 mii tone de mere, care așa și nu au fost vândute. O soluție menționată de producători și autorități, ar fi înlesnirea exportului pe piața română.

Locul 6: Da sau Nu majorării la 4 lei a tarifului la transportul public? Primăria Soroca vă așteaptă luni ca să vă asculte părerea , cu 1009 vizualizări.

Primăria municipiului Soroca aduce la cunoștința cetățenilor că acele consultări publice, care urmau să se desfășoare pe data de 22.03.2022, referitor la majorarea taxelor pentru călătoriile cu transportul public de pasageri, se vor desfășura luni, 14.03.2022, la ora 16:00, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca, din motiv că este necesar, cât mai urgent, să fie discutat acest subiect.

Locul 5: Maia Sandu a semnat decretul prin care aprobă Acordul de Finanțare pentru construcția stației de epurare la Soroca , cu 1158 vizualizări.

Președinta Maia Sandu a emis săptămâna trecută Decretul prin care aprobă semnarea Acordului de Finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională de Dezvoltare, în vederea realizării Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”, datorită căruia la Soroca și Comrat vor fi construite stații de epurare, informează Replica Media.

Locul 4: Incendiu la Bădiceni: a dat foc la gunoi, dar s-a aprins și casa / GALERIE FOTO , cu 1515 vizualizări.

Recent a avut loc un incendiu la o casă din satul Bădiceni. Pompierii au intervenit și au reușit să stingă focul, din fericire victime nu sunt. Versiunea principală este că acoperișul s-ar fi aprins de la gunoiul din preajma casei, căreia proprietara i-ar fi dat foc.

Locul 3: Iulia Cernopolc: “Orice este posibil, dacă îți dorești cu adevărat” , cu 1791 vizualizări.

Iulia este o tânără de 25 de ani originară din municipiul Soroca. A obținut până acum prin studii temeinice trei diplome de masterat, iar în prezent își face stagiul la Comisia Europeană din Bruxelles. Am realizat acest interviu cu ea pentru a-i motiva și pe alți tineri care au vise mari și care, sperăm, la fel ca Iulia, să nu renunțe la ele.

Locul 2:Ce se întâmplă cu S.A. “Regia Apă-Canal Soroca” și cine conduce întreprinderea? , cu 1999 vizualizări.

La 24 ianuarie 2022 prin Hotărârea Judecătoriei Soroca a fost constatată insolvabilitatea SA ”Regia Apă Canal Soroca”, fiind intentat procesul de insolvabilitate. În calitate de administrator al insolvabilității a fost numit administratorul autorizat Vitalie Melnic.

Locul 1: Transportatorii cer șase lei pentru călătoria cu microbuzul prin municipiul Soroca! / VIDEO , cu 2207 vizualizări.

Primăria municipiului Soroca a organizat astăzi consultări publice, unde s-a discutat doleanța transportatorilor de majorare a taxelor pentru călătoriile cu transportul public de pasageri până la șase lei. Agenții economici au menționat că scumpirea este motivată de majorările în ultimele săptămâni, în special la motorină, lubrifianți și piesele de schimb.

 

 

 

Articolul precedentEmisiunea „W”: Cine, cum și de ce vrea să dubleze tarifele la transportul public din Soroca? / VIDEO
Articolul următorTeatrul “Veniamin Apostol” vă invită mâine la spectacolul „ADEVĂRATA MAGIE” cu iluzionistul Mihai Zagaievschi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.