Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
90

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Continuă construcția căii de acces spre Nistru, dinspre cartierul fostei fabrici de articole tricotate din Soroca / VIDEO,  cu 924 vizualizări.

Primăria municipiului Soroca a anunțat anul trecut o licitație repetată pentru lucrările de construcție a scării de acces spre cheiul râului Nistru din municipiul Soroca, în preajma cartierului fostei fabrici de articole tricotate. Realizarea lucrărilor, în valoare de 632 436 lei, a fost câștigată prin licitație de SRL „IVASTIN Prim”, iar acum continuă lucrările începute la sfârșitul anului 2021.

Locul 6: Începând cu data de 20 iunie, în municipiul și raionul Soroca se sistează livrarea gazelor,  cu 1602 vizualizări.

Consumatorii de gaze au primit deja o înștiințare/avertisment că, începând cu data de 20 iunie, în raionul și municipiul Soroca se va sista livrarea gazelor. Pe de altă parte, în „document” nu se precizează cât vor dura reparațiile și când vom fi conectați, din nou, la rețeaua de gaze.

Locul 5: O tânără din Soroca ar fi furat un portmoneu cu peste 12 mii de lei și a mers să-și cumpere bijuterii,  cu 1808 vizualizări.

Ieri, 8 iunie, polițiștii din Soroca au identificat și cercetat o tânără de 21 de ani, locuitoare a raionului Soroca, bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt. În urma acțiunilor investigative, reacționării promte și cercetărilor efectuate, polițiștii bănuiesc că femeia, ieri, 08 iunie 2022, ar fi intrat în incinta unui magazin din piața agricolă din municipiul Soroca, profitând de neatenția personalului, ar fi sustras și însușit pe ascuns un portmoneu care conținea 10 000 de lei şi 120 euro, informează Inspectoratul de Poliţie Soroca.

Locul 4: Ploaie cu grindină la Soroca / VIDEO,  cu 1848 vizualizări.

Unele secvențe video spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive imagini realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri.

Locul 3: Scandal la Soroca Nouă după ce locatarii au îngrădit drumul din fața blocului / VIDEO,  cu 1975 vizualizări.

De câteva zile, locuitorii de pe strada Dimitrie Cantemir 4, din sectorul Soroca Nouă al municipiului Soroca, au instalat un obstacol care îngreunează circulația transportului, inclusiv a serviciilor de urgență.

Locul 2: Secvențe video cu bărbatul care ar fi tras două focuri de armă într-un local din Soroca / VIDEO,  cu 2054 vizualizări.

Un bărbat de 25 de ani, locuitor al orașului Soroca, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de huliganism. Amintim că polițiștii din Soroca au fost sesizați despre faptele ilegale ale unui bărbat care, aflându-se în curtea unui local din același oraș, ar fi efectuat două împușcături în direcția verticală dintr-o armă, astfel, încălcând ordinea publică și punând în pericol siguranța cetățenilor.

Locul 1: Două fete din Soroca s-au sinucis, cum putem preveni astfel de cazuri,  cu 2344 vizualizări.

Recent în municipiul Soroca s-au produs două suiciduri în rândul tinerelor. Pentru a afla care sunt cauzele și de ce tinerii recurg la astfel de pași greșiți și cum pot părinții, profesorii și societatea preveni aceste cazuri, am apelat la specialist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.