O tânără din Soroca ar fi furat un portmoneu cu peste 12 mii de lei și a mers să-și cumpere bijuterii

0
2047

Ieri, 8 iunie, polițiștii din Soroca au identificat și cercetat o tânără de 21 de ani, locuitoare a raionului Soroca, bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt. În urma acțiunilor investigative, reacționării promte și cercetărilor efectuate, polițiștii bănuiesc că femeia, ieri, 08 iunie 2022, ar fi intrat în incinta unui magazin din piața agricolă din municipiul Soroca, profitând de neatenția personalului, ar fi sustras și însușit pe ascuns un portmoneu care conținea 10 000 de lei şi 120 euro, informează Inspectoratul de Poliţie Soroca.

„În urma administrării probatoriului în cauză, femeia a fost escortată la Inspectoratul de Poliție Soroca pentru documentarea cazului. Anterior aceasta ar mai fi fost certată cu legea, privind comiterea cazurilor de furt mărunt. O parte din banii din portmoneu au fost depistați asupra femeii, iar de ceilalți bani a procurat bijuterii de la o casă de amanet din apropierea pieței agricole. Aceasta este cercetată în stare de libertate, vina și-o recunoaște.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca continuă acțiunile pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză” ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Pe caz a fost inițiat un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.