Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână

0
44

Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le:

Locul 7: Amendă de până la 9000 lei sau muncă în folosul societății pentru acei care propagă războiul și simbolurile lui , cu 723 vizualizări.

  La data de 7 aprilie, legislativul de la Chișinău a adoptat un  amendament la Codul Contravențional prin care se interzic pe teritoriul Republicii Moldova simbolurile  care propagă războiul, printre acestea „Z”, „V” sau panglica Sfântul Gheorghe.

Locul 6: O autocisternă ucraineană a derapat lângă satul Grigorăuca / VIDEO,  cu 728 vizualizări.

Duminică, 10 aprilie, o autocisternă goală a derapat într-un șanț pe traseul R-9, în apropiere de satul Grigorăuca, raionul Soroca. La faţa locului a intervenit o autospecială a Direcției Situații Excepționale Soroca, după tentativele unor localnici să o scoată cu tractoarele.

Locul 5: Viorica Ciumac la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO, cu 908 vizualizări.

În această săptămână la emisiunea “Interviu cu soroceni”, realizată de “Observatorul de Nord”, o avem alături de noi pe Viorica Ciumac, profesoară, moderatoare și interpretă la evenimente private. Invitata noastră ne-a vorbit despre copilăria de la Edineț, cum a ajuns la Soroca, familie, școală, tradițiile pierdute de pe la nunți, și ce greșeli nu ar trebui să facă mirii în cel mai important eveniment din viața lor.

Locul 4: Livădarii cer o întâlnire cu Natalia Gavrilița, altfel vor ieși la protest și vor bloca drumurile / VIDEO,  cu 1027 vizualizări.

Recent la Soroca a avut loc o conferință de presă unde livădarii din mai multe raionale din nordul Republicii Moldova și-au spus păsul. Zeci de mii de tone de mere ale producătorilor din nordul Republicii Moldova sunt depozitate în frigidere, în timp ce piețele tradiționale sunt blocate.

Locul 3: Se așteaptă deconectări ale energiei electrice în Soroca, Căinarii Vechi, Holoșnița, Vărăncău și alte localități, cu 1191vizualizări.

S.A. „RED-Nord” anunță deconectări programate ale energiei electrice în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă în reţelele de distribuţie.

Locul 2: O familie din raionul Soroca îşi caută copilul, după ce a fost luat de autorităţi / VIDEO, cu 3258 vizualizări.

Doi părinţi ajunşi la culmea disperării. Victor şi Tatiana Dascăl din satul Zastânca, raionul Soroca, de trei săptămâni îşi tot caută copilul. Potrivit lor, fetiţa în vârstă de 6 ani, ar fi fost luată forţat de către asistentul social, primarul din localitate şi poliţistul de sector, care nu le-ar fi spus unde o duc. De altă parte, reprezentanţii asistenţei sociale din Zastânca declară că fetiţa a fost plasată într-o familie de asistenţi parentali, relatează Moldova 1.

Locul 1: CONCURS FOTO: „VINE, VINE PRIMĂVARA”!, cu 5184 vizualizări.

În ajunul Paștelui, pentru crearea atmosferei de sărbătoare în casele noastre, redacția ziarului „Observatorul de Nord” organizează un CONCURS FOTO pentru copii, cu genericul „VINE, VINE PRIMĂVARA”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.