Sorocenii să învețe chineză de la profesori din Wuhan?

0
123
  După cum v-am informat anterior, autoritățile raionale și municipale au avut o întrevedere de lucru online cu  reprezentanții administrației orașului Wuhan din China, cu participarea Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Yan Wenbin.
   Printre altele, în cazul acestor întrevederi  s-a menționat și  existența unui potențial sporit în efectuarea schimbului cultural între Soroca și Wuhan, predarea limbii chineze pentru tinerii din Soroca și creșterea atractivității turistice a orașului.
 Vă reamintim că acest oraș chinez a fost foarte mult mediatizat, în ultimii ani, fiind localitatea unde  nouă tulpină de coronavirus, SARS-CoV-2,  a fost identificată pentru prima dată.
Articolul precedentOlga Ciolacu, Aura, DoReDos, ne vor cânta de Ziua Sorocii, dar fără focuri de artificii. Primăria Soroca va aloca 500.000 de lei pentru Ziua orașului.
Articolul următorEști elev? Vrei să faci carieră? Mergi la „Jobotecă”!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.