Tatiana Buga dăruie o altă viață … boabelor de cafea

0
1654

  Tatiana Buga, la cei 35 de ani confecționează ceasuri din boabe de cafea. De cinci ani își dedică timpul și sufletul pentru hobby-ul dat. I-a părut banal să dăruie buchete de flori la sărbători celor dragi, de aceea a hotărât să-i uimească cu lucrări handmade. Acum, lucrările confecționate de ea, au ajuns și în străinătate: America, Germania, Rusia și Franța. 

Am urmărit o mulțime de cursuri de master class-uri pe internet. Am observat ceva interesant și unic, de aceea din anumite motive, alegerea a căzut să învăț cum se confecționează cadourile din boabe de cafea. Prima mea lucrare a fost un copac cu fotografii pentru iubitul meu. Îmi amintesc că a fost nevoie de mult timp și răbdare. După ce am finisat lucrarea, am primit o mulțime de complimente, căci nimeni nu a mai văzut așa ceva până acum”, ne-a povestit Tatiana.

Oamenii care au susținut-o cu complimente, au inspirat-o foarte mult. I-a fost de ajuns să vadă o lucrare pe poză și deja știa de care mărunțișuri va avea nevoie ca lucrarea să fie deja și finalizată. Nu avea experiență și nici mâna bine bătută în acest hobby, dar a riscat și a câștigat clienți fideli.

Îmi place să fac lucruri pe care nu le-am încercat niciodată, așa mă simt mai mândră de mine și mai energică. Mulți oameni mă întreabă de unde am învățat asta, dar eu sunt autodidactă de fire. Dacă ceva mă fascinează, studiez din toate părțile, iar după vine și produsul final în câteva zile” a mai adăugat Tatiana.

Are nevoie în medie de 2-3 zile pentru a confecționa o lucrare. Îi place să încerce lucruri noi. Nu are frică de nimic, femeia e foarte sigură că-i va reuși iar produsul final va bucura ochii tuturor. Ține foarte mult la fiecare compoziție pe care o creează.


Articolul precedentUn tânăr beat din Soroca a răpit o ambulanță și s-a izbit într-un gard
Articolul următorO femeie spune că este proprietara soarelui și ne cere tuturor chirie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.