Tariful pentru evacuarea gunoiului ar putea să crească: Participă la consultările publice și spune-ți părerea despre această și alte inițiative

0
357

La 18 august vor avea loc consultări publice, organizate de primăria municipiului Soroca. Locuitorii municipiului sunt invitați să-și exprime părerea și să vină cu propuneri la proiectele de decizie, care vor fi examinate la ședința Consiliului Municipal Soroca.

Printre acestea este și proiectul de decizie cu privire la modificarea bugetului Primăriei mun. Soroca pentru anul 2020. Proiectul prevede repartizarea a 400,0 mii lei pentru reparația curentă a drumurilor, 30,0 mii lei pentru reparația școlii sportive și 46,2 mii lei procurarea stâlpilor lamerari cu reflectorizare.

Totodată, pe agenda consilierilor este proiectul de decizie cu privire la majorarea tarifelor pentru evacuarea deșeurilor menajere pentru locuitorii municipiului Soroca, se arată într-o publicație pe platforma Eupraticip.md.

 

Captură din proiectul deciziei. Sursa: primsoroca.md

 

Vezi proiectul deciziei AICI

Consultările publice vor începe la ora 13.00, în sala Palatului de Cultură din municipiu.

Această rubrică este cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Acestă publicație a fost realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentGermania: Capitala fotbalului european!
Articolul următorCentrele de tineret – beneficiare ale seturilor de echipament de protecție împotriva la COVID-19
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.