Surprize frumoase pentru Meline, una dintre eroinele Campaniei ”Conectați la Educație” / VIDEO

0
133

Surprize frumoase pentru Meline, una dintre eroinele Campaniei ”Conectați la Educație”, inițiată de Direcția Învățământ Soroca. Ziua de astăzi a fost una deosebită pentru eleva școlii din satul Tătărăuca Nouă, care a era așteptată acasă de musafiri cu cadouri.

Amintim în acest context, că Direcția Învățământ Soroca a inițiat Campania ”Conectați la Educație”, care își propune să ajute familiile cu mai mulți copii prin oferirea tehnicii necesare pentru conectarea la procesul educațional on-line și pregătirea pentru lecții.
Venim cu un îndemn către dumneavoastră, să conectați la Educație o familie unde sunt doi și mai mulți copii de școală, oferindu-le un calculator, laptop, tabletă sau telefon. Dacă doriți să întindeți o mână de ajutor, ne puteți contacta la numerele de telefon 023022223, +37368136981 sau scrie pe e-mail edu.soroca@gmail.com.

Chiar și în cele mai vitrege timpuri oamenii, cu grijă unii de alții, reușesc să facă lucruri frumoase. Vă vom fi profund recunoscători, dacă veți răspunde apelului nostru.

Secvențele no comment sunt realizate în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentIată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO
Articolul următorCriza apei – rezultatul îndepărtării omului față de natură
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.