Stadionul raional de la Rublenița rămâne în paragină

0
187

 La ședința ordinară a Consiliului raional, a fost pusă în discuție și starea de lucruri care se atestă la construcția stadionului raional cu o capacitate de 1.200 de locuri, din satul Rublenița. Or, anul acesta a expirat Acordul de finanțare a obiectului, semnat de președinții raionului Soroca și a Consiliului județean Bacău.

Cei 100.000 de euro, alocați pentru lucrările de construcție a stadionului nu au fost valorificați în întregime pe motiv că agentul ecologic selectat pentru efectuarea lucrărilor a refuzat să continue activitatea, fiindcă există nereguli în pachetul tehnic. De altfel, în anii 2000-2021 autoritățile raionale au acordat sume de bani pentru construcția stadionului, dar acești bani au rămas nevalorificați.

În prezent, pe acest caz este intentat un dosar penal de organele abilitatea și soarta edificiului va fi decis atunci când justiția v-a da verdictul. (INFO OdN)


Articolul precedentSute de copii se vor odihni în tabăra „La Dumbravă”, dar prețul unui bilet este diferit
Articolul următorCe materiale se folosesc la restaurarea cetății Soroca? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.