Sorocenii „trântesc cu ușa” și bat liderul chiar la el acasă!

0
463

Mare surpriză în ultima etapă în cel de-al treilea eșalon al fotbalului moldovenesc — liderul incontestabil irosește șansa de a fi prima echipă care termină un campionat fără a pierde puncte și se înclină în fața sorocenilor! Astfel, CF Soroca ocupă într-un final locul secund și se poate pregăti lejer de viitorul an competițional. Cu părere de rău, când scriu aceste rânduri, nu se cunoaște rezultatul meciului FC Edineț-Cruiz, dar aceasta nu mai contează: MAIAC-FC REZINA: 0-3; FC RÂȘCANI-INTERSPORT: 5-1; SPERANȚA-CF SOROCA: 1-3. FC SPORTING a stat. Iată cum se prezintă clasamentul, fără rezultatul meciului de la Edineț:
Așadar, CF Soroca a avut o evoluție meritorie în acest campionat, dar formația din Drochia nu ne-a dat nici o șansă. Urmează să vedem ce se va întâmpla anul viitor, mai cu seamă că s-a urnit carul din loc în ceea ce privește construcția stadionului.

(Dan Aolei)

Articolul precedent(GALERIE FOTO) ,,Toamna de aur’’ la Visoca
Articolul următorFapte văzute, auzite și trăite (IV)
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.