Soroceanul Ilie Damașcan a câștigat Cupa Republicii Moldova la fotbal!

0
82

     Finala Cupei Republicii Moldova la fotbal din acest an a fost una inedită or, cine n-ar fi fost învingătorul din meciul decisiv FC Petrocub Hâncești sau FC Sfântul Gheorghe Soroceni, aceasta ar fi însemnat o premieră în istoria echipei.

Până la urmă, echipa mai norocoasă a fost formația din Hâncești, care și-a adjudecat trofeul. Zic „norocoasă”, fiindcă cel mai important meci din biografia scurtă a acestor două formații s-a terminat la egalitate, în timpul regulamentar și în cele 30 minute de prelungire. Arbitrul belorus, Amine Kourgheli, care a condus partida a dictat lovituri de departajare, câte 5 pentru ambele competitoare, în urma cărora au învins elevii lui Lilian Popescu.

Altfel, printre norocoșii câștigători ai Cupei este și soroceanul Ilie Damașcan, care a și marcat de la punctul cu var. Felicitări!

Articolul precedentSPANIA – verde pentru cetățenii europeni
Articolul următorDacă dorești să fii admis în școlile profesionale
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.