Soroceanul Igor Zubcu a discutat cu Gilbert F. Houngbo, directorul OIM, și cu Nicolas Schmit, comisar european

0
111

Ai noștri ca brazii!

Gilbert F. Houngbo, directorul general al OIM, împreună cu Nicolas Schmit, comisarul euro­pean pentru locuri de muncă și drepturi sociale, s-au aflat într-o vizită oficială de două zile în Republica Moldova. Miercuri, 10 aprilie, oficialii s-au întâlnit cu reprezentanții CNSM.

Igor Zubcu, președintele CNSM, originar din satul Slobozia Cremen a vorbit despre activitatea sindicală și problemele cu care se con­fruntă societatea în contextul crizelor multiple din R. Moldova, despre procesul de dialog social la ni­vel național și a mulțumit pentru sprijinul acordat de OIM pentru reformele din domeniul muncii și protecției sociale. Directorul general al OIM a apreciat rolul jucat de CNSM în ratificarea de către R. Moldova a Convenției OIM nr.190 privind eliminarea violenței și a hărțuirii la locul de muncă și a subliniat importanța imple­mentării acesteia.

Totodată, oficialul a menționat că OIM va conti­nua să ofere asistență pentru promovarea agendei muncii decente și protejarea drepturilor lucrătorilor din Republica Moldova în contextul aderării la Uni­unea Europeană. (SURSA: Ziarul Vocea Poporului)

 


Articolul precedentGuțul la emisiunea propagandistului Soloviov: Falsuri despre pretinsa lezare a drepturilor și intereselor Găgăuziei, inutilitatea Uniunii Europene și românizare
Articolul următorCetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.