Soroca-Covid: 0-4…

0
534

   După ce ieri nu au fost consemnate infectări cu coronavirus, în raionul Soroca, astăzi Covidul ne-a mai marcat 4 bile negre. În total pe republică au fost înregistrate 202 noi cazuri de infectare, în urma efectuării a 1539 de teste.

Astfel, numărul total de persoane infectate a trecut peste opt mii – 8098! Cu părere de rău, 20 din persoanele depistate astăzi cu Covid sunt  20 cadre medicale, inclusiv 9 (!!!) doctori și 11 asistenți medicali. Alte 177 de persoane au fost externate, numărul celor tratați fiind de 4455.

A cresut și numărul celor decedați:

Deces 290: Femeie de 73 ani, din mun. Bălţi. Internată la data de 19 mai, la Spitalul Clinic din Bălţi. Comorbidităţi: cardiomiopatie mixtă, diabet zaharat, ciroză hepatică cardiogenă decompensată.

Deces 291: Bărbat de 63 ani, din mun. Bălţi. Internat în stare gravă, la data de 29 mai, Spitalul Clinic din Bălţi. Comorbidităţi: hernie inguino-scrotală strangulată cu necroză de colon, ocluzie intestinală, edem cerebral.

Articolul precedentCrezi că cunoști viaţa ascunsă a pisicii tale?
Articolul următorVIDEO / Soroca: ținut cultural – Bine ați venit la Căinarii Vechi!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.