Și totuși, viii cu viii și morții cu morții / VIDEO

0
494

 Reconstrucția Pieței Libertății din centrul municipiului Soroca mai rămâne o temă de discuție, iar subiectul central rămâne amenajarea zonei adiacente mormântului celor câțiva ostași decedați în cel de-al doilea război mondial…

În cadrul emisiunii „W” noi, ziariștii Vadim Șterbate și Victor Cobăsneanu, am abordat această temă, fără a pretinde că am spus adevărul în ultimă instanță or, câți oameni – atâtea opinii… Și totuși, concluzia noastră este următoarea: este mai bine când viii sunt cu viii, iar morții – cu morții.

Vizionare plăcută!

 

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentInterpreta Victoria Lungu a lansat primul videoclip filmat la Soroca / VIDEO
Articolul următorPentru mâine, 25 septembrie, meteorologii prognozează înghețuri
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.