Scor de hochei la Visoca și o remiză nesperată la Râbnița

0
552

Rezultate spectaculoase au fost înregistrate, în această sâmbătă, în Campionatul Republicii Moldova la fotbal, Liga a 2-a, iar autorii unui rezultat mai puțin așteptat au fost fotbaliștii echipei FC Visoca. În deplasarea de la Râbnița, pe un teren foarte bun, visocenii au remizat cu gazdele, scor 0-0, deși elevii antrenorului Vasile Zăbrian reușise chiar să marcheze, dar golul (de altfel, regulamentar în proporție de 80 la sută, cum afirmă unii specialiști prezenți la meci) a fost anuat pe motiv de ofside. Vă reamintim că liderul, FC Inter (Soroca) nu a jucat în această etapă.

Pe de altă parte, a obținut trei puncte prețioase cealaltă echipă de la Visoca, EFA, care a marcat cinci (!) goluri în poarta formației FC Olimpia de la Natalievca (considerată greșit de mulți, drept echipă din Bălți), dar a primit și în propria poartă tocmai patru goluri. De altfel, după prima repriză se părea că soarta partidei era pecetluită, visocenii marcând trei goluri, prin Vlad Gobjilă (min.14), Gabriel Buruiană (24) și Daniel Îndoitu (32), oaspeții replicând doar prin golul marcat de Artur Dobrovinschi, dar în repriza secundă oaspeții au redus din handicap, prin același Artur Dobrovinschi  (63), Vitalie Dobrenco (48) și Alexandru Vasilat (59), dar Vlad Gobjilă (61) și Stanislav Carazanu (70) au adus liniștea în tabăra gazdelor. Oricum, cele trei puncte ar trebui să le dea forțe adăugătoare fotbaliștilor de la EFA, echipă care încă mai are, cu siguranță, șanse să-și îmbunătățească situația din clasament.

Și dacă spuneam de surprize, una din acestea s-a produs la Edineț, unde gazdele au mai pierdut două puncte, iar alta la Țarigrad unde debutanta competiției dă semne că „termină benzina”… Iată și rezultatele tehnice ale etapei: FC SÂNGEREI-CF RÂȘCANI: 4-2; FC EDINEȚ-FC GRĂNICERUL: 1-1; ISCRA-FC VISOCA: 0-0; FC PEPENI-LOCOMOTIVA: 1-0; EFA-OLIMPIA: 5-4; FC ȚARIGRAD-VULTURII CUTEZĂTORI: 1-2. După cinci etape, clasamentul bucură ochii sorocenilor:

Etapa a VI-a se va disputa sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 16:00. Pe stadionul municipal din Soroca, FC Visoca primește replica Vulturilor Cutezători, iar FC Inter joacă în deplasare, la Glodeni. EFA este liberă. În alte partide se întâlnesc FC Olimpia-FC Țarigrad, CF Râșcani-FC Pepeni, Iscra-FC Edineț. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.