Schimbare la ANSA: pleacă Gheorghe Gaberi și vine Ion Sula

0
54

Gheorghe Gaberi şi-a dat demisia din funcţia de şef al ANSA. În locul lui a fost numit fostul ministru al Agriculturii, Ion Sula.

Fostul director a mulţumit conducerii Guvernului, dar şi asociaţiilor din domeniu pentru spijinul acordat pe parcursul celor patru ani de mandat. “A fost o decizie pe care mi-am asumat-o bazată, cauzată pe nişte probeme de-ale mele personale. M-am bucurat că am ajuns la finalul reformei instituţionale a Agenţiei. Am ajuns la mal, la care am tins foarte mult, am muncit mult şi am avut un sprijin masiv din partea conducerii Guvernului, din partea conducerii raioanelor, a mediului de afaceri, a Asociaţiilor de Producători din domeniu”, a spus Gheorghe Gaberi, fostul şef al ANSA.

Fostul şef al ANSA nu a spus unde va activa mai departe, dar a declarat că va continua să sprijine sectorul agro-alimentar al ţării. A fel a plecat din funcție și adjunctul lui Gaberi, Vsevolod Stamati … Gheorghe Gaberi a fost numit şef la ANSA în 2016. Anterior, el a mai condus instituţia din 2013 până în 2014. Gheorghe Gaberi a mai fost şi vice-ministru al Agriculturii.

(publika.md)

Articolul precedentRadio Europa Liberă invită sorocenii la dezbateri despre Holodomor
Articolul următorCitiți mâine în Observatorul de Nord
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.