Schimbare la ANSA: pleacă Gheorghe Gaberi și vine Ion Sula

0
54

Gheorghe Gaberi şi-a dat demisia din funcţia de şef al ANSA. În locul lui a fost numit fostul ministru al Agriculturii, Ion Sula.

Fostul director a mulţumit conducerii Guvernului, dar şi asociaţiilor din domeniu pentru spijinul acordat pe parcursul celor patru ani de mandat. „A fost o decizie pe care mi-am asumat-o bazată, cauzată pe nişte probeme de-ale mele personale. M-am bucurat că am ajuns la finalul reformei instituţionale a Agenţiei. Am ajuns la mal, la care am tins foarte mult, am muncit mult şi am avut un sprijin masiv din partea conducerii Guvernului, din partea conducerii raioanelor, a mediului de afaceri, a Asociaţiilor de Producători din domeniu”, a spus Gheorghe Gaberi, fostul şef al ANSA.

Fostul şef al ANSA nu a spus unde va activa mai departe, dar a declarat că va continua să sprijine sectorul agro-alimentar al ţării. A fel a plecat din funcție și adjunctul lui Gaberi, Vsevolod Stamati … Gheorghe Gaberi a fost numit şef la ANSA în 2016. Anterior, el a mai condus instituţia din 2013 până în 2014. Gheorghe Gaberi a mai fost şi vice-ministru al Agriculturii.

(publika.md)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.