Schimbare în fracțiunea PAS din parlament: pleacă nr.25, Artur Mija, și vine nr.76, Gheorghe Cojoc

0
125
foto: Guvernul Republicii Moldova

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate din Parlamentul Republicii Moldova a luat act de cererea depusă de deputatul Artur Mija, iar locul acestuia în legislativ ar urma să-l ocupe Gheorghe Cojoc. La alegerile parlamentare din anul 2021, Artur Mija, a fost al 25-lea în listă, iar Gheorghe Cojoc – al 76-lea.

Astfel,  Artur Mija și-a depus cererea de demisie pe motiv că ce a fost numit în funcția de Secretar general al Guvernului…. Gheorghe Cojoc, președintele Organizației Teritoriale PAS din Basarabeasca în prezent este liber profesionist. În perioada 1999 – 2013 a fost specialist principal în Consiliul Județean Lăpușna, secretar al raionului Basarabeasca.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentServiciul vamal explică ce se întâmplă cu mărfurile ridicate și confiscate în cadrul controlului la frontieră
Articolul următorPrimarul comunei Bulboci, Filip Crâșmari, a părăsit Partidul Socialiștilor și a aderat la Mișcarea Pentru Popor
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.