S-a constituit o nouă formațiune politică: CUB – coaliția oamenilor liberi

0
132

   Astăzi, la Chișinău a avut loc congresul de constituire a  Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB), o formațiune a oamenilor liberi care cred că bunăstarea nu va fi atinsă niciodată, dacă nu va exista mai multă unitate în acțiuni, în administrație și în identificarea soluțiilor.

  Președinte al CUB a fost ales diplomatul Igor Munteanu. Printre liderii formațiunii se mai numără alte persoane cunoscute în Republica Moldova, cum ar fi economistul Veaceslav Ioniță, specialista în politici de sănătate publică, Rodica Gramma sau ex-ambasadorul RM în Lituania, Igor Clipii. (FOTO: ipn.md)

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSorocenii au surclasat visocenii, cu scor de neprezentare, și rămân pe podium. EFA pierde în fața Pepeniului pe teren propriu
Articolul următorCopil de 1,6 ani lovit mortal de mașina la volanul căreia era chiar tatăl lui
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.