Românii pot intra în Bulgaria numai dacă …

0
80

  Dat fiind faptul că mulți soroceni preferă Bulgaria ca destinație turistică și de agrement, sorocenii cu cetățenie română trebuie să știe că, autoritățile Bulgariei au schimbat condițiile de intrare a străinilor în țara lor.

    Astfel, începând cu data de 1 septembrie 2021, românii pot intra în Bulgaria doar dacă prezintă un certificat digital european COVID-19 care să ateste vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală. Adică, pe lângă documentele de călătorie, turiștii trebuie să prezinte un Certificat digital european COVID-19 care atestă vaccinarea sau un document similar, care conţine aceleaşi date precum certificatul digital european COVID-19; un Certificat digital european COVID-19 care atestă vindecarea sau un document similar, care conţine aceleaşi date precum certificatul digital european COVID-19; un Certificat digital european COVID-19 care atestă testarea sau un document similar, care conţine aceleaşi date precum certificatul digital european COVID-19. Excepție fac persoanele care tranzitează teritoriul Republicii Bulgaria, în cazul în care se garantează părăsirea imediată a teritoriului acestui stat, precum şi copiii cu vârsta de până la 12 ani, a precizat MAE al Bulgariei, într-un comunicat.

 

Articolul precedentEtapă fericită pentru echipele sorocene – 7 puncte din 9 posibile!
Articolul următorRaionul Soroca rămâne în TOP – 5 la infectarea cu COVID
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.