Riscă patru ani de închisoare: Ce au găsit oamenii legii în casele a doi soroceni

0
946
Foto: IP Soroca

Doi bărbați cu vârste de 29 și 37 ani, originari din municipiul Soroca, sunt cercetați pentru păstrarea și comercializarea substanțelor narcotice. În urma perchezițiilor, la domiciliul și în automobilele acestora oamenii legii au găsit substanțe asemănătoare cu drogurile și aparate artizanale pentru consumul de droguri. Bănuiții și-au recunoscut vina.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Soroca, la data de 29.06.2020, angajații IP Poliție Soroca de comun cu procurorii din Soroca, au petrecut un șir de percheziții la domicilii și în automobilele aflate în posesie a persoanelor care întrebuințează, păstrează și comercializează substanțe narcotice.

 

Este vorba de două persoane de gen masculin cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani originari din municipiul Soroca.

S-a stabilit că aceștia păstrau la domiciliu și în automobile masă vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific asemănător cu marijuana, inclusiv și aparate artizanale pentru consumarea drogurilor.

Masa vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific de marijuana, inclusiv și aparatele artizanale pentru consumarea drogurilor au fost îndreptate la Direcția Nord al Centrului Tehnico-Criminalist și Expertize Judiciare al IGP al MAI, pentru aprecierea cantității și tipul de substanță.

Persoanele sus indicate la moment sunt cercetate în stare de libertate, vina și-o recunosc pe deplin, ei riscă pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Articolul precedentAm scăpat de inundații…dar pericolul mai persistă
Articolul următor  Vești bune pentru medici și fermieri: să-și pregătească buzunarele!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.