Publicitate electorală: Asociația Românilor din Câmpia Sorocii susține PAS

0
105

Publicitate electorală

  Data de 11 iulie 2021, ziua în care se vor desfășura alegerile parlamentare anticipate, este una decisivă pentru mersul Republicii Moldova, implicit pentru soarta fiecăruia dintre noi. La 11 iulie, alegem între bine și rău, adevăr și minciună, onestitate și corupție. Este ziua în care putem porni pe drumul dreptății, al respectului față de oameni, al supremației legii, al unei justiții independente.

Trăim timpuri cu adevărat dificile, iar lupta între partide va fi una acerbă. Cei de pe dreapta și unioniștii, ca întotdeauna răzlețiți, iar cei de pe stânga uniți și cu minciunile la ei acasă. Socialiștii împreună cu comuniștii au început a manipula și a speria cetățenii în stilul lor caracteristic, cu inepții de genul: „…jandarmul român e pe drum”, „..vine NATO”, „vreai ca în Republica Moldova să se nască copii de culoare?”. Și asta o spune Vladimir Voronin, omul care mai bine de 20 de ani nu este lăsat de soldații ruși din regiunea separatistă transnistreană să meargă la mormântul mamei sale din satul Corjova.

Așadar, fiind realiști și reieșind din situația politică creată la moment și din cauza incapacității de coagulare a partidelor unioniste,

DECLARĂM:

La 11 iulie 2021, Asociația Românilor din Câmpia Sorocii îndeamnă toată lumea de bună-credință să susțină necondiționat, în alegerile parlamentare anticipate, echipa Partidului Acțiune și Solidaritate, fiind încrezători că sub conducerea doamnei Maia Sandu și PAS, Republica Moldova va alege calea luptei împotriva corupției, refacerea statului de drept, asigurarea prosperității cetățenilor, sfârșitul crizei politice și continuarea Programului de reforme convenit cu UE, integrarea în UE, NATO și, nu în ultimul rând, reunirea cu România.

A. Ostapov, președintele Asociației Românilor din Câmpia Sorocii

V. Dorogan, secretar

Articolul precedentSorocenii care doresc să se vaccineze cu „Sputnik V” trebuie să meargă la Chișinău
Articolul următorVaccinul AstraZeneca – eficient contra variantelor Delta și Kappa ale coronavirusului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.