Promulgat și publicat în Monitorul Oficial: indemnizația va fi achitată integral după șase luni de activitate

0
351

Indemnizația unică de 120 mii de lei (circa șase mii de euro) pentru medici și farmaciști și cea de 96 mii de lei pentru personalul medical și farmaceutic cu studii profesionale tehnice post-secundare se va achita într-o singură tranșă, transmite moldpres.md

Un proiect de lege în acest sens a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial. Astfel, indemnizația va fi achitată integral după șase luni de activitate.

Legea intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial. Persoanelor care până la intrarea în vigoare a acesteia au beneficiat de rate ale indemnizației, li se va achita suma restantă într-o singură tranșă.

Tot în ediția de astăzi a Monitorului Oficial a fost publicat și decretul prezidențial de promulgare a documentului.

Guvernul, în termen de șase luni de la data intrării în vigoare a legii, va aduce actele sale normative în concordanță cu aceasta.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAFIȘA OBSERVATORULUI vă propune să participați la câteva activități pentru acest weekend
Articolul următorSoroceanca Adelina Zabolotnâi – cea mai bună în concursul „Împreună de Crăciun”!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.