PROIECT SOCIAL: Cu eforturi comune, pentru scări bune

0
19

La începutul acestei săptămâni, s-a desfăşurat prima şedinţă comună în cadrul proiectului de reabilitare a scărilor din preajma Spitalului raional Soroca, care leagă strada Kogălniceanu de cheiul râului Nistru.

Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Soroca. Primarul Victor Său a salutat din prima iniţiativa Observatorului de Nord. La şedinţa de luni, toţi partenerii au fost informaţi despre scopul proiectului şi alte detalii importante şi a avut loc un schimb de păreri. Edilul a menţionat că a fost elaborată schiţa de proiect şi devizul de cheltuieli. Totodată, în proiectul menţionat s-au alăturat şi câţiva agenţi economici din oraş, cărora nu le sunt indiferente problemele urbei şi cărora le mulţumim şi pe această cale. Este vorba despre SRL “Avan Const” ( directorSerghei Seroveţ), SRL “Piatră decorativă” (Nicolae Repeţchi), SRL Fabrica de Materiale de Construcţii (Artur Lesco), SRL “Navisor” (Nataia Său), ÎI „A. Oţel” (Emilia Oţel), SRL “John Pix” (Sergiu Ursachi).
Lista mai este deschisă, astfel, cei care doresc să se alăture o pot face. Mai multe informaţii la tel. 0230-24073, 0230-84297, 0230-84398.

Amintim că, în urma mai multor adresări ale cititorilor noşti, dar şi a propunerilor parvenite în cadrul audierilor publice privind investiţiile capitale în oraşul Soroca, Observatorul de Nord a lansat un proiect social. Scopul proiectului este reabilitarea scărilor şi conferirea aspectului lor iniţial, ceea ce presupune placarea cu piatră de Cosăuţi, instalarea unei rampe şi a balustradei pentru asigurarea accesului persoanelor cu nevoi speciale şi părinţilor cu copii mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.