“Profesorul de franceză” vă așteaptă duminică la Teatru: “Cei care au lipsit la lecția precedentă, nu absentați!”

0
101

Duminică, 25 februarie, la ora 14:00, sorocenii sunt invitați la spectacolul “Profesorul de franceză”, după Tudor Mușatescu, în regia lui Alexandru Cozub, care va fi jucat de studioul “Cortina” la Teatrul “Veniamin Apostol”.

“Un spectacol intrigant despre o lume cunoscută și nouă mereu, în care trăiesc – liceenii. LICEENII – uneori au multe întrebări, deseori mai multe răspunsuri, uneori disperați, alteori rebeli, uneori neauziți, alteori venerați…, dar mereu la răscruce. VISE. DEZAMĂGIRI, IDEALURI și toate fragile și mereu – ECUAȚII. Naivitate confundată cu iubirea, iubire confundată cu veșnicia. ADMIRAȚI. INVIDIAȚI… Ei nu înțeleg că alții îi înțeleg, precum alții nu înțeleg că ei îi înțeleg… și numai IUBIREA leagă și dezleagă pentru a dăinui. Cei care au lipsit la lecția precedentă, nu absentați, Dragobetele vă amintește că vine primăvara și veți avea examen la „materia” învățată. Reamintim copiilor că, la 22 și 23 februarie se joacă pentru ei spectacolul „Minunea ești chiar tu”, așa că nu confundați zilele și spectacolele” ne informează organizatorii. Deci, ne revedem la Teatru!


Articolul precedentRăzboiul din Ucraina văzut prin ochii Inteligenței Artificiale
Articolul următorAzilul din Bădiceni „Aici ne simțim bine, au grijă de noi…” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.