Prima fotografie a ex-premierului Vlad Filat după eliberarea din penitenciar

0
443
foto agora.md Prima fotografie cu Vlad Filat pe străzile din Chișinău după eliberare
foto: agora.md Prima fotografie cu Vlad Filat pe străzile din Chișinău după eliberare

Fostul premier Vlad Filat a fost eliberat din Penitenciarul 13 ieri, 3 decembrie 2019, în baza unei încheieri a Judecătoriei Chişinău, pe care administraţia penitenciarului a fost obligată să o pună imediat în aplicare.

“L-am văzut pe Filat! Eram prea emoționată, l-am pozat din spate. Mi-o dat din ochi”, a scris internauta surprinsă. Aceasta a postat și o fotografie cu dovada. Potrivit ei, fostul premier a fost văzut pe strada Șciusev din Chișinău.

   Știri.md amintește că Vlad Filat a fost condamnat la data de 27 iunie 2016, de către magistraţii judecătoriei Buiucani, la nouă ani de închisoare. Ulterior decizia a fost menținută de Curtea de Apel Chișinău și Curtea Supremă de Justiție. Dosarul a ajuns la CtEDO.

   Fostul premier a fost învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă. La începutul acestui an, judecătorii au început să examineze cel de-al doilea dosar intentat pe numele lui Vlad Filat, în care este acuzat de spălare de bani. Potrivit procurorilor, în 2013, Filat ar fi încercat să ascundă anumite plăți care ar fi fost făcute cu bani proveniți din acte de corupție. Fostul lider al PLDM s-a declarat nevinovat. Dacă va fi găsit vinovat, ex-premierul Vlad Filat riscă 10 ani de puşcărie.

SURSA: știri.md


Articolul precedentLa alegerile prezidențiale RM va cheltui $9,5 milioane
Articolul următorVIDEO: 1200 de cadouri cu surprize au primit copiii din Soroca de la cei din Germania
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.