Preotul Ioan Botea de la Bădiceni decorat de Episcopul Ioan cu dreptul de a purta cruce cu pietre scumpe

0
682

În ajunul Crăciunului, episcopul Ioan l-a primit la reședința arhierească din municipiul Soroca pe preotul Ioan Botea, parohul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din satul Bădiceni. Părintele Ioan a relatat Preasfinției Sale despre etapele de reparație a locașului sfânt, dar și despre celelalte activități pastorale desfășurate, informează episcopul pe pagina sa web.

Episcopul Ioan, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, l-a decorat pe părintele Ioan Botea cu dreptul de a purta cruce cu pietre scumpe “cu speranța ca și în continuare să depună trup și suflet în activitatea preoțească în parohia încredințată lui spre păstorire”.

Pentru părintele Ioan de la Bădiceni, care are 10 ani de preoție, această distincție era mult așteptată. “Acest merit se datorează slujirii, muncii și tuturor celor care susțin și ajută preotul în viața Sacerdotală. Este o bucurie mare atât pentru preot cât și pentru comunitate, întrucât munca și eforturile aici pe pământ sunt o răsplată vremelnică, dar și un motiv de smerenie înaintea Lui Dumnezeu, care ne va răsplăti în viața de veci!” consideră parohul.


Articolul precedentAlla Bordianu deranjată de prezența candidatelor la funcția de șef a Direcției Învățământ Soroca / VIDEO
Articolul următorMETEO: așa și n-a mai venit zăpada. De mâine se încălzește, iar soarele va străluci tot mai tare – această vreme se numește bună?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.