Polonezii au mai primit „o bătaie” de la un sorocean. De data aceasta s-a evidențiat juniorul Andrei Sochircă

0
86

După ce selecționata de fotbal a Poloniei, în frunte cu legendarul Robert Lewandowski, a fost învinsă, senzațional!, de selecționata Republicii Moldova, din care face parte și soroceanul Vitalie Damașcan, a venit rândul altui pământean de-al nostru să demonstreze că la Soroca (și)luptele sunt la ele acasă.

Este vorba despre un tânăr și promițător luptător, Andrei Sochircă, care a reprezentat RM la Campionatele europene U15, desfășurate în orașul maghiar Kapoșvar. Despre cât de puternic a fost juniorul nostru vorbește scorul înregistrat pe tabelă, 11-0!!!. Bravo, Andrei! Să mai menționăm faptul că, Andrei Sochircă este fiul lui Andrei Sochircă, unul din veteranii fotbalului sorocean… (FOTO: Andrei Sochircă-senior)

Articolul precedentAstăzi la Chișinău s-a semnat contractul pentru reparația drumului ce leagă raionul Soroca de Otaci / VIDEO
Articolul următorȘase localități din raionul Florești au acces la apă potabilă din râul Nistru
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.