50 polițiști de frontieră de la Sectoarele Poliției de Frontieră „Cosăuți” și „Soroca” au donat astăzi sânge / VIDEO NO COMMENT

0
1964

„Lupta continuă. Suntem solidari. Donează sânge. Salvează vieți!” este mottoul Campaniei de donare de sânge voluntară, lansată pentru a doua oară în acest an în rândul polițiștilor de frontieră.

Astfel că pe parcursul zilelor de 3 și 4 decembrie, s-au înscris 200 angajați ai Direcției regionale Nord a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, care se vor prezenta în punctele de colectare a sângelui, dislocate în mai multe localități din nordul țării.

În special au dat curs inițiativei și vor dona plasmă polițiștii de frontieră care au învins lupta cu Covid-19. Acțiunea dată fiind menită să fortifice măsurile de asistență hemotransfuzională pacienților infectați. Polițiștii de frontieră prin gestul lor vin cu îndemnul către toți conaționalii, cărora sănătatea le permite, să ia exemplu și să doneze sânge/plasmă.

Secvența video no comment este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.