Poliția a identificat un suspect în cazul omorului din satul Trifăuți

0
3727

Poliția a identificat un suspect în cazul omorului din satul Trifăuți. Este vorba de un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din aceeași localitate. Acesta a fost identificat pe urme fierbinți și a fost audiat, anunță poliția. 

Poliția a stabilit că victima locuia singură. Bănuitul fusese în ajun în ospeție la victimă, unde au servit băuturi alcoolice, iar ulterior între cei doi s-a iscat un scandal soldat cu omor. Potrivit oamenilor legii, suspectul a încercat să șteargă urmele crimei și ar fi încercat să se ascundă. 

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal în conformitatea cu art. 145 alin. (2) lit. a), b), i), j) Cod Penal. În timpul audierilor bărbatul și-a recunoscut vina. Pentru fapta sa acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detențiune pe viaţă.

Poliția a implicat mai mulți specialiști pentru descoperirea cazului, a menționat Dumitru Batog, șeful Inspectoratului de Poliție Soroca. Astfel la câteva ore după anunțarea cazului, suspectul a fost identificat și reținut. Afară de alți oameni ai legii din raionul Soroca, la fața locului a lucrat specialistul laboratorul mobil al Centrului tehnico-criminalistic, zona Nord. La depistarea bănuitului a contribuit și un câine dresat al Poliției de Frontieră, direcția Nord, menționează poliția.

Amintim că, în această dimineață, un bărbat de 43 de ani a fost găsit mort în propria casă de către un vecin. Bărbatul locuia singur. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție și un medic legist, care a descoperit pe corpul acestuia semne de moarte violentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.