Poliția a identificat un suspect în cazul omorului din satul Trifăuți

0
3732

Poliția a identificat un suspect în cazul omorului din satul Trifăuți. Este vorba de un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din aceeași localitate. Acesta a fost identificat pe urme fierbinți și a fost audiat, anunță poliția. 

Poliția a stabilit că victima locuia singură. Bănuitul fusese în ajun în ospeție la victimă, unde au servit băuturi alcoolice, iar ulterior între cei doi s-a iscat un scandal soldat cu omor. Potrivit oamenilor legii, suspectul a încercat să șteargă urmele crimei și ar fi încercat să se ascundă. 

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal în conformitatea cu art. 145 alin. (2) lit. a), b), i), j) Cod Penal. În timpul audierilor bărbatul și-a recunoscut vina. Pentru fapta sa acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detențiune pe viaţă.

Poliția a implicat mai mulți specialiști pentru descoperirea cazului, a menționat Dumitru Batog, șeful Inspectoratului de Poliție Soroca. Astfel la câteva ore după anunțarea cazului, suspectul a fost identificat și reținut. Afară de alți oameni ai legii din raionul Soroca, la fața locului a lucrat specialistul laboratorul mobil al Centrului tehnico-criminalistic, zona Nord. La depistarea bănuitului a contribuit și un câine dresat al Poliției de Frontieră, direcția Nord, menționează poliția.

Amintim că, în această dimineață, un bărbat de 43 de ani a fost găsit mort în propria casă de către un vecin. Bărbatul locuia singur. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție și un medic legist, care a descoperit pe corpul acestuia semne de moarte violentă.

Articolul precedentTRAGEDIE: Un bărbat din satul Trifăuți a fost găsit acasă, fără suflare
Articolul următorE BINE SĂ ȘTIM: De ce s-a discutat despre CORONAVIRUS la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.