Pentru titlu de campioni ai raionului vor concura fotbaliștii din Racovăț și Soroca

0
425

Campionatul raionului Soroca la fotbal

   După cum era clar de la începutul campionatului, pentru titlu de campioni ai raionului la fotbal în acest sezon „s-au înscris” două echipe, cele din Racovăț și Soroca. Or, din primele etape era clar că echipa din Șolcani și cei din Prietenia Agro nu mai pretind la nimic, iar odată cu abandonarea competiției de către echipa din Rublenița nimeni nu mai poate face concurență celor „doi coloși”.

Ba mai mult, formația din Soroca ar putea fi inica din campionat care să termine competiția fără a suferi vreo înfrângere, lucru cu care ar putea să nu fie de acord rivalii din Racovăț. Zic aceasta, fiindcă titlul se va juca, cu siguranță!, în confruntarea directă dintre cele două echipe, pe stadionul din Soroca, pe data de 3 octombrie. După acel meci crucial, în care s-ar putea afla și numele campioanei, echipele vor disputa, pe data de 17 octombrie, meciurile etapei a IX transferate, în care racovițenii au meci acasă, cu „amatorii” din Visoca, iar „orășenii” joacă la Șolcani, cu fotbaliștii din Cureșnița Nouă. Repet, rezultatele meciurilor etapei transferate ar putea fi doar de palmares, precum doar de palmares, cu semnul minus, a fost evoluția echipei Prietenia Agro, care nu poate „pierde” ultimul loc.

Până când, însă, toată lumea este în așteptarea confruntării finale, duminică au avut meciurile etapei ordinare, în care au fost consemnate următoarele rezultate: CUREȘNIȚA-NOUĂ-BĂDICENI: 3-4; RACOVĂȚ-ȘOLCANI: 6-1; PRIETENIA AGRO-VISOCA AMATORI: 2-6. Echipa din Soroca a stat. Iată cum se prezintă clasamentul la zi:

 

Campionatul

raionului Soroca la fotbal,

ediția 2021

Loc Echipa M V E Î M/P Puncte
1.  Racovăț 10 9 0 1 39 : 14 27
2.  Soroca 9 7 2 0 31 : 11 23
3.  Șolcani 11 5 2 4 34 : 28 17
4.  Visoca Amatori 10 5 1 4 36 : 21 16
5.  Cureșnița Nouă 11 2 3 6 19 : 35 9
6.  Bădiceni 10 2 1 7 14 : 33 7
7.  Prietenia Agro Vărăncău 9 0 1 8 14 : 33 1

 

Așadar, ultima necunoscută a acestui campionat este cine va intra în posesia medaliilor de bronz. Pretendente la un loc pe podium sunt echipele din Șolcani și Visoca, iar aceste două formații nu au meci direct și, implicit, depind de rezultatele din confruntările pe care le au. Astfel, pe data de 3 octombrie șolcănenii au meci ușor la Slobozia Vărăncău, cu outsiderul, iar echipa din Visoca joacă acasă, cu fotbaliștii din Bădiceni care pot doar să spere la o rocadă, în clasament, cu echipa din Cureșnița Nouă. În etapa transferată, care se va juca la 17 octombrie, fotbaliștii din Șolcani sunt liberi, iar rivalii lor de la Visoca vor juca în deplasare, la Racovăț și acel meci ar putea fi la fel pentru palmares. (Dan AOLEI)

Articolul precedentSorocenii pierd în fața outsiderului, iar FC Visoca nu are milă de „steliștii” de la Telenești
Articolul următorSe va majora sau nu tariful la apa potabilă pentru soroceni?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.