Până la sfârșitul anului, Gospodăria Silvică de Stat Soroca va recolta 4.000 metri cubi sau circa 5.700 metri steri de material lemnos

0
68

Conform spuselor domnului Mihai Pânzaru, inginer silvic șef la Gospodăria Silvică de Stat Soroca, de la data de 1 octombrie, când au început tăierile, pentru ultimul trimestru al anului, și până la sfârșitul anului, vor fi recoltați 4.000 cubi sau circa 5.700 metru steri de masă lemnoasă.

Domnul Mihai Pânzaru a declarat că prioritar materialul lemnos se eliberează conform listelor prezentate de primăriile raionului, dar și listei prezentate de Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, care practic este închisă: „Pentru a evita eventuale probleme dintre noi și cetățeni, dar și între cetățeni, noi am solicitat primăriilor să verifice listele persoanelor care nu au posibilități să ridice masa lemnoasă eliberată de întreprinderea noastră și să-i ajute pe acești cetățeni la transportarea lemnului. Or, în prezent pe teritoriul întreprinderii mai este stocată masa lemnoasă eliberată celor peste 500 de familii. Sau, o altă soluție ar fi ca oamenii să se coopereze după principiul de rudenie sau de mahala”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.