Organizația Soroca a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr susține candidatura lui Alexandru Slusari, la funcția de președinte al republicii Moldova

0
542

În sala mică a Palatului de cultură din Soroca a avut astăzi, 7 aprilie, ședința lărgită a Consiliului raional Soroca a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, cu participarea a peste 100 de delegați din diferite localități ale raionului Soroca. În ordinea de zi a ședinței au fost incluse două întrebări: Cu privire la înaintarea candidaturii la funcția de președinte al Republicii Moldova și Cu privire la alegerea Consiliului Blocului, care la nivel central este constituit din patru formațiuni politice: Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Schimbării, Liga Orașelor și Comunelor și Coaliția Unitate și Bunăstare.

Astfel, Organizația raională Soroca susține, unanim, candidatura lui Alexandru Slusari la funcția de președinte al Republicii Moldova. Contactat de noi, liderul local al PPDA, Iurie Tănase, a declarat că Alexandru Slusari este unul dintre cei mai populari politicieni moldoveni ai momentului și despre autoritatea lui vorbește unanimitatea celor care l-au înaintat la această înaltă funție. Să mai spunem, că din partea Blocului se mai vehiculează și alte candidaturi la funcția de șef al statuluui, în speță candidaturile lui Octavian Țâcu, Igor Munteanu sau Constantin Cojocari, primarul municipiului Edineț.

În ceea ce privește întrebarea a doua din ordinea de zi, în Consiliul Blocului, din partea PPDA, au fost aleși Iurie Tănase, Ion Manea, Nichifor Luca, Oxana Fedco, Grigore Pleșca, Mariana Molodojan, Nina Odaie, Ion Sapojnic, Andrei Guțu, Braniște Eduard, iar din partea societății civile Efim Zubcu și Simion Bordian. „Până în prezent, doar formațiunea noastră are orgaizație locală la Soroca, dar pe viitor vom conlucra și cu colegii din alte formațiuni ale Blocului, dacă acestea vor avea structuri în teritoriu”, a mai declarat Iurie Tănase.

La eveniment au participat președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Dinu Plângău și președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor. (FOTO: Jurnal TV)


Articolul precedentFotbaliștii de la EFA marchează de șapte ori și țin psul cu liderul
Articolul următorAlegerile prezidențiale din toamnă: deficit de candidați pe dreapta și cu Natalia Morari „la pândă”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.