Oleg Rozimovschi: “Trebuie să fim auziți și să spunem clar la toată lumea cine suntem și ce dorim”

0
133

Duminică, 21 mai, la Chișinău urmează să aibă loc o Adunare Națională cu genericul “Moldova Europeană”. Evenimentul a fost anunțat de președinta Maia Sandu și va fi organizat în Piața Marii Adunări Naționale. Am întrebat mai mulți soroceni dacă vor merge și de ce, iar opiniile lor le vom publica în această săptămână.

Oleg Rozimovschi: Cred că este un moment istoric, crucial pentru poporul Republicii Moldova și sunt convins că este de datoria fiecărui locuitor al țării noastre, care are viziuni europene, să participe la această Adunare Națională. Personal, voi participa împreună cu familia mea. Îndemn să participe și știu că vor participa mulți prieteni și colegi și mă bucură acest fapt. Trebuie să fim auziți și să spunem clar la toată lumea cine suntem și ce dorim să obținem. Scopul nostru este bunăstarea.

Citiți mai jos și alte opinii…

Inga Mutruc-Plop: “Îmi pasă de viitorul Moldovei și vreau ca aceasta să facă parte din Uniunea Europeană!”

Anastasia Spătaru: “Eu voi participa la Adunarea “Moldova Europeana” fiindcă aceasta mi-i convingerea”


Articolul precedentBacalaureat 2023: Testele vor fi verificate în patru centre republicane de peste 600 de profesori
Articolul următorCare media poate fi considerată credibilă?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.