Inga Mutruc-Plop: “Îmi pasă de viitorul Moldovei și vreau ca aceasta să facă parte din Uniunea Europeană!”

0
214

Duminică, 21 mai, la Chișinău urmează să aibă loc o Adunare Națională cu genericul “Moldova Europeană”. Evenimentul a fost anunțat de președinta Maia Sandu și va fi organizat în Piața Marii Adunări Naționale. Am întrebat mai mulți soroceni dacă vor merge și de ce, iar opiniile lor le vom publica în această săptămână.

Inga Mutruc-Plop: Voi merge cu siguranță la adunarea “Moldova Europeană”! Voi merge pentru că îmi pasă de viitorul Moldovei, și vreau ca aceasta să facă parte din Uniunea Europeană, Uniunea țărilor cu relații bazate pe respect, bunăstare, prietenie și PACE. Îi îndemn pe toți să se alăture la această adunare pentru a opta pentru prosperitate și pentru alăturarea la familia statelor ce își ajută și nu își bombardează, omoară vecinii. Cei ce nu cred în prosperitate îi îndemn să treacă măcar pe o zi frontiera în România și o altă zi să trăiască în Ucraina, sub urgiile de acolo. Pace tuturor înaintând spre Uniunea Europeană!!!


Articolul precedentO femeie din raionul Drochia a născut o fetiță în condiții de prespital
Articolul următorDrochienii s-au adunat de Ziua Internațională a Familiei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.