Oleg ROZIMOVSCHI: „Programul „Satul European” ca oportunitate pentru dezvoltarea comunei în continuare” / VIDEO

0
169

Comuna Dărcăuți, grație spiritului de inițiativă a primarului Oleg Rozimovschi, a implementat, în ultimii ani, mai multe proiecte sociale, care au schimbat inaginea comunei și au îmbunătățit nivelul de trai a populației. Acum urmează să fie realizate și alte proiecte, unul dintre care va fi implmentat în cadrul Programului „Satul Euroepan”.

Despre aceasta aflați în materialul VIDEO de mai jos:

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilorproiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA

Articolul precedentParchetul ucrainean cere închisoare pe viață pentru soldatul rus: „Ştiu că nu puteţi să mă iertaţi, însă eu vă cer totuşi iertare”
Articolul următorStefania – de la Harkiv la Soroca / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.