Observatorul de Nord transmite LIVE concertul de închidere a Festivalului Internaţional de Muzică ”Mărţişor 2021” de la Soroca

0
351

Astăzi și la Soroca are loc închiderea Festivalului Internaţional de Muzică ”Mărţişor 2021”. Și de această dată pe motiv de înrăutățire a situației epidemiologice, spectacolul are loc fără spectatori, dar este transmis în direct pe site-ul nostru de la ora 16:00.

Spectacolul este organizat de Secţia Cultură și Turism Soroca, iar printre cei care vor participa sunt formaţia de muzică uşoară ”Olhionia”, ansamblul folcloric ”Floare de nu-mă-uita”, solo la vioară Iuliana Iscra, solo la acordeon Andrei Albu, solo la clarinet Maxim Ceban, Clubul de dans modern ”Elegance”, Constantin Ciumac, snsamblul folcloric de copii ”Busuioc” de la Şcoala de Arte ”E. Coca”, orchestra de muzică populară ”Doina Nistrului” și Ansamblul de dansuri populare ”Vatra” din satul Racovăţ.

Transmisiunea LIVE este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentSă analizăm critic informația despre vaccinuri
Articolul următorÎn perioada 10 – 24 martie, la vecinii noștri din Drochia sunt impuse măsuri speciale de protecție
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.