OBSERVATORUL: Amenajarea municipiului Soroca

1
71

Primăria municipiului a început să pună în practică mai multe idei de amenajare a Sorocii, unele dintre ele fiind propuse de comunitate. În această ediţie a emisiunii “Observatorul”vorbim cu primarul municipiului Soroca Victor Său şi profesoara de chimie Elena Dorogan, din partea societăţii civile, despre ce se face şi ce urmează să mai fie făcut. Totodată în emisiune aflaţi cine au rupt florile de pe răzorul din preajma Stadionului Municipal.

Vizionare plăcută!

Articolul precedentÎNTRE NISTRU ȘI PRUT: Pe malul Dunării
Articolul următorEvoluţia Orchestrei Prezidențiale a Republicii Moldova la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Noi societatea civila suntem satui sa platim femeia de servici de la scoala.Tot anul am platit salariul din buzunarul nostru ,acest primar mai bine ar cheltui mai putini bani pe brazi de Anul Nou si si-ar face atributiile sale corect .Am fost sunata de la Liceu sa platesc 250 lei pentru reparatia tavanului.Se creaza impresia ca bugetul se spumeaza in alta parte ,iar tupicii de parinti platesc cheltuiala .Dn Primar va rog sa va faceti treaba corect si onest parintii trimit copii la scoala sa invete ,copiii nostri nu cistiga bani ,ocupati-va de scoli si nu intimidati copii nostri .Reparatiile in scoli si femeia de servici este obligatia D-stra .Nu sint de acord sa platesc bani eu da cineva sa-mi puna lapsa pe urechi.Aveti destul buget ca sa faceti cinstit lucrurile iar daca nu aveti sint destule proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.